• La teva col·laboració és molt important

    L’associació es financia bàsicament amb l’aportació dels socis i sòcies i les diferents subvencions o ajuts que rebem d’entitats com l’Ajuntament de Begur. Per posar en marxa les diferents activitats com la campanya d’esterilització, ens és indispensable tot tipus de recolzament econòmic.

    No t’ho pensis, apunta’t a Progat Begur!

Vols fer una donació a Progat Begur?

Agraïm de tot cor la vostra col·laboració. L’Associació Progat de Begur està activa tot l’any i això comporta una infraestructura mínima que es manté gràcies a les aportacions personals de tots els socis i sòcies. A banda, de tant en tant rebem algun ajut tant d’entitats públiques com l’Ajuntament de Begur com d’entitats d’àmbit privat.

Tantmateix, la vostra col·laboració és molt necessària per poder portar a terme les diferents activitats que anem programant durant tot l’any, el manteniment i abastiment de les menjadores i les campanyes d’esterilització subvencionades.

Intentem fer de la nostra tasca un bé comú en el que tots, els petits de quatre potes i nosaltres com a ciutadans i ciutadanes en poguem gaudir, mantenint el nostre entorn natural el més sostenible possible.

Gràcies a tot i totes!

L’equip de Progat Begur.

Donació a Associació Progat de Begur

Informació personal

Terms

Donation Total: 5,00€